Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

ΣΚΑΪ | Αποφάσεις για την ψυχαγωγία – Ποιο το μέλλον Μαλέσκου, Γκουντάρα και Κάκκαβα

Τι σκέφτονται στον σταθμό.

Ρευστή παραμένει η κατάσταση στον ΣΚΑΪ. Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού όπως και σε όλη την ελληνική τηλεόραση με την ενημέρωση να κυριαρχεί.

Κάπως έτσι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έχει μπει στον «πάγο» αρχικά για μία εβδομάδα ωστόσο ακόμη δεν την έχουμε δει. Το κανάλι είναι σε σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Στο επίκεντρο βέβαια έχουν βρεθεί τα συμβόλαια της παρουσιάστριας από την Κρήτη αλλά και του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα.

Το ζευγάρι που παρουσίασε το «Big Brother» στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε στο τιμόνι ψυχαγωγικής εκπομπής κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο οι επιδόσεις της δεν είναι ικανοποιητικές γεγονός που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του καναλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στα συμβόλαιά τους υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα ενεργοποιηθεί.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται τον Μάιο. Μέχρι τότε είναι πιθανό να αλλάξουν και τα πράγματα όσον αφορά την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και να επανέλθει το πρόγραμμα την αρχική του μορφή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.