Σπύρος Παπαδόπουλος: Ατάκα-φωτιά για τις περιπτώσεις Φιλιππίδη - Λιγνάδη (Vid)

Σπύρος Παπαδόπουλος | Ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανοίγει ξανά το κεφάλαιο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο Άλλος» παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε και για το ξαφνικό φινάλε του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Όπως παραδέχτηκε, ήταν πολλά στο σύνολο αυτά που τον είχαν ενοχλήσει τα τελευταία χρόνια της μουσικής εκπομπής, κάνοντας λόγο για «χατίρια που δεν ήταν της επιλογής και της αρεσκείας του».

«Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 05:00 το πρωί και είπα -όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου- ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε. Είχα κουραστεί λίγο, τα 2 – 3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους. Χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, πάντως, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είχε ρίξει ευθείες βολές σε συγκεκριμένη γυναίκα επιτελικής θέσης του ΣΚΑΪ, η οποία κατηγορήθηκε πως «έκοψε» τις τελευταίες τρεις εκπομπές μετά την ανακοίνωση του Παπαδόπουλου για το τέλος, οι οποίες δεν προβλήθηκαν ποτέ.

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη…  Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση, σε επιτελικές θέσεις, δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν την αγαπούν και δεν τη σέβονται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.