Κορωνοϊός: Η μείωση των κρουσμάτων ξαναφέρνει τη ψυχαγωγία στην τηλεόραση

Κορωνοϊός: Η μείωση των κρουσμάτων ξαναφέρνει τη ψυχαγωγία στην τηλεόραση

Ποια εκπομπή επιστρέφει.

Η πτωτική πορεία στην καμπύλη των κρουσμάτων του κορωνοϊού και οι σχετικά ενθαρρυντικές δηλώσεις από την ενημέρωση των εκπροσώπων των υπουργείων υγείας και πολιτικής προστασίας δίνει μία αχτίδα ελπίδας στα κανάλια και τον προγραμματισμό τους όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του newpistol.gr μία από τις εκπομπές που είναι σταματήσει να προβάλλεται, λόγω του ύφους της αλλά και του ζωντανού κοινού που απαιτούσε επιστρέφει. Σε λίγες εβδομάδες ο Νίκος Μουτσινάς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα επιστρέψει στους δέκτες μας.

Οι συνεργάτες του γεμίζουν με υλικό για σάτιρα, την ειδικότητα του παρουσιαστή, όμως θα υπάρξουν αλλαγές καθώς ο κίνδυνος για την εξάπλωση του ιού παραμένει. Δε θα υπάρχει ζωντανό κοινό στο στούντιο που γυρίζεται η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και ο παρουσιαστής με την μπάντα της εκπομπής θα πρέπει να παίζει μπροστά από άδειες θέσεις.

Παράλληλα εκπομπές που δεν είχαν σταματήσει να προβάλλονται γίνονται ακόμα πιο ψυχαγωγικές με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος θα έχει καλεσμένο του στην εκπομπή της Δευτέρας τον Τάκη Ζαχαράτο, σε μία εκπομπή που θα διαφέρει από μία απλή συνέντευξη.

Ο περφόρμερ και μίμος θα μας θυμίσει μιμήσεις και μεταμφιέσεις από τους ρόλους του όλα αυτά τα χρόνια, στην έκτακτη εκπομπή η οποία θα προβληθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.