Η απάντηση σε μια φωτό: Ο λόγος που ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν εμφανίστηκε στο «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση της Πάτρας

«Με τη Νικολούλη ξεκατινιαστήκαμε άσχημα»: Το παρασκήνιο του μεγαλύτερου καβγά της Αγγελικής (Vid)

Το παρασκήνιο πίσω από τον μεγάλο τσακωμό «δασκάλου - μαθήτριας».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ήταν ο πρώτος. Η Αγγελική Νικολούλη πήρε τη σκυτάλη και το πήγε πολλά βήματα παρακάτω. Για αρκετά χρόνια οι δυο τους ήταν ο ένας για τον άλλο το αντίπαλο τηλεοπτικό δέος στις αστυνομικές εκπομπές, στις εκπομπές εξιχνίασης εγκλημάτων.

Κάποια στιγμή όμως η Αγγελική Νικολούλη ξέφυγε αρκετά και έκανε κάτι που και ο ίδιος ο Χαρδαβέλλας παραδέχεται ότι δε θα το είχε καν σκεφτεί.

Εκείνος έχει πια αποσυρθεί, πέρασε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με καρκίνο, κι εκείνη συνεχίζει να θριαμβεύει.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκάλυψε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τι έγινε και τσακώθηκαν πριν από 20 περίπου χρόνια και αν τελικά τα ξαναβρήκαν.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: ‘Θέλω να δουλέψω, να κάνω και κάτι ακόμη, στην τηλεόραση’. Την πήρα στο ‘Ρεπορτάζ στην Ομίχλη’ και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για κάποιο θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε. Και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή. Ίδιο κόνσεπτ με τη δική μου.

Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Με βοήθησε πολύ ο καρκίνος που πέρασα. Ανέβηκα πιο πάνω απ΄αυτό που είμαι. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.