«Άγγελοι και τέρατα» | Το τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» τα λέει όλα για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

«Άγγελοι και τέρατα» | Το τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» τα λέει όλα για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Το ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών γεμίζοντας ερωτήματα την ελληνική κοινωνία εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι από τις δημοσιογράφους που έχουν ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση. Η γνωστή αστυνομική συντάκτρια μέσα από το «Φως στο Τούνελ» θέλει να βοηθήσει στις διαλεύκανση της ιστορίας που έχει καθηλώσει την κοινή γνώμη.

Το τελευταίο τρέιλερ μάλιστα για την εκπομπή της στο Mega μαρτυράει πολλά.

Επιλέγοντας ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Gods and Monsters (Θεοί και τέρατα)» της Lana del Rey, το βίντεο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δείχνει τις εξελίξεις. Με τη φωτογραφία ενός παιδιού την στιγμή που η τραγουδίστρια λέει για τους «αγγέλους» και του ζευγαριού της Πάτρας όταν το τραγούδι μιλάει για «τέρατα» το τρέιλερ μας προϊδεάζει για όσα θα δούμε το βράδυ της Παρασκευής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας αναμένεται να βγουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ακόμη, είναι πιθανό να εκδοθούν εντός των επόμενων ωρών εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.