Αγγελική Νικολούλη | Oι 3 δολοφόνοι που «έδειξε» on air φορώντας το κόκκινο σακάκι (Vids)

Αγγελική Νικολούλη | Oι 3 δολοφόνοι που «έδειξε» on air φορώντας το κόκκινο σακάκι (Vids)

Το κόκκινο χρώμα σημαίνει γνώση του δολοφόνου στην περίπτωση της Αγγελικής Νικολούλη.

Στην αρχή μπορεί να ξεκίνησε τυχαία και μετά να εξελίχθηκε σε μύθο. Ή μπορεί από την πρώτη στιγμή η Αγγελική Νικολούλη να ήθελε να χτίσει τον μύθο για το κόκκινο σακάκι της. Όποια κι αν ήταν η αρχική σκέψη, πλέον είναι κάτι σαν θέσφατο. Αν η Αγγελική Νικολούλη γνωρίζει τον δράστη ενός εγκλήματος, φοράει κόκκινο σακάκι ή, σε μια περίπτωση, κόκκινο φουλάρι.

Βάσει των trailers που η Αγγελική Νικολούλη έχει κοινοποιήσει στον λογαριασμό της στο instagram, το κοινό περιμένει να τη δει να φορά ξανά το κόκκινο σακάκι της την Παρασκευή και να δώσει επιτέλους το στοιχείο εκείνο που θα «κλείσει» την κάθε υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Στο παρελθόν το έχει κάνει άλλες 6 φορές.

Τρεις από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις κατά τις οποίες η Αγγελική γνώριζε των δολοφόνο και το «φώναξε» με το κόκκινο σακάκι της είναι οι ακόλουθες:

#1 Κική Κούσογλου – Δάνος Μουρατίδης

Το 2005, το ζευγάρι έχει έναν έντονο τσακωμό μετά από μήνυμα που βρήκε ο Δάνος στο κινητό της. Ο τσακωμός δεν αργεί να εξελιχθεί σε βιαιοπραγία και εκείνος την στραγγαλίζει. Στην πορεία έρχεται μόνος του σε επαφή με την Αγγελική Νικολούλη λέγοντας πως η Κική αγνοείται. Η δαιμόνια Αγγελική πηγαίνει στο σπίτι του να μιλήσουν γνωρίζοντας πια ότι αυτός είναι που τη σκότωσε. Το αμήχανο χαμόγελο του λέει πολλά…

#2 Υπόθεση Θεόδωρου Ταμπακίδη

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία τον έθαψε με τη βοήθεια φίλου της. Εκείνη είχε κλειδωθεί σε ένα σπίτι και δεν άνοιγε σε κανέναν. Άνοιξε μόνο στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε ραντεβού μαζί της και βοήθησε την αστυνομία να την συλλάβει.

#3 Υπόθεση Γιάννη Κυριατζίδη

Ο 34χρονος είχε δολοφονηθεί το 2007 στην Καβάλα, όπου διέμενε. Δράστες ήταν οι φίλοι του. Τέσσερα χρόνια μετά, και δίχως να έχει γίνει ακόμα κάποια σύλληψη, η Αγγελική Νικολούλη έφερε στο φως όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη των ενόχων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.