«The Bachelor»: Το πιο διάσημο ριάλιτι ραντεβού και σχέσεων έρχεται στον ALPHA

Αυτός είναι ο «Εργένης» του ALPHA (Pics)

Ο ALPHA κατέληξε στην επιλογή του.

Με ριάλιτι αναμένεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του τη νέα σεζόν ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας που τη φετινή σεζόν έχασε σημαντικό κομμάτι από το κοινό του προχωρά σε ριζικές αλλαγές προκειμένου να βρεθεί και πάλι στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεων.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό στο πρόγραμμα του καναλιού θα βρίσκεται από Σεπτέμβριο και ριάλιτι σχέσεων. Ο «Εργένης» ψάχνει να βρει τη γυναίκα των ονείρων του μέσα από διάφορες δοκιμασίες. Το κανάλι ήταν σε αναζήτηση του προσώπου του «Εργένη» και όπως φαίνεται το βρήκε.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr ο σταθμός προκρίνει την περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλάκου ως «Εργένη» που ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του.

Πρόκειται για πρόσωπο που έχουμε δει ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Συμμετείχε στο «Nomads» του ΑΝΤ1 όπου αποχώρησε σχετικά νωρίς ενώ στη συνέχεια ήταν σε διάφορα πάνελ αλλά και στην εκπομπή «Μαστορέματα» στον ΣΚΑΪ.

Είναι 30 χρονών απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Μένει να δούμε αν ο ALPHA θα θα δώσει το χρίσμα της παρουσίασης σε κάποιο πρόσωπο.

Μέσα στην άνοιξη είχε γραφτεί το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δεν αποκλείεται όμως το κανάλι να προχωρήσει στο ριάλιτι χωρίς παρουσιαστή ή παρουσίαστριά, όπως συμβαίνει σε διάφορες εκδοχές του στο εξωτερικό.

Αυτός είναι ο «Εργένης» του ALPHA (Pics)

 

Αυτός είναι ο «Εργένης» του ALPHA (Pics)

 

Αυτός είναι ο «Εργένης» του ALPHA (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.