Το τελειωτικό «χτύπημα» του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου - Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε (Pic)

Το τελειωτικό «χτύπημα» του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου – Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε (Pic)

Διαχωρίζει τη θέση του μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του.

Αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την οικογένειά της -τη μητέρα και την αδερφή της- να παραμένουν στο πλευρό της επιμένοντας στην αθωότητά της.

Την ώρα που η μάνα της τραγωδίας παραμένει προφυλακισμένη στην απομόνωση των φυλακών Κορυδαλλού, ο Μάνος Δασκαλάκης μελετά πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του, σε μία προσπάθεια να πετάξει από πάνω του κάθε υπόνοια ευθύνης για τον θάνατο των τριών παιδιών του: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Βασίλης Λαμπρόπουλος | Η φωτογραφία που η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε ότι θα την αθωώσει (Pic)

Έτσι, μετά τη συνέντευξή του στον Πέτρο Κουσουλό για για το ereportaz, σειρά έχουν η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ».

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, αυτήν την Παρασκευή, στο πλατό του «Τούνελ» θα δώσει το «παρών» ο πατέρας των τριών κοριτσιών της τραγωδίας της Πάτρας και εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος φαίνεται να διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.