Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

Επίσημο: To ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης…

Τι είπε ο παρουσιαστής.

Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Βινύλιο» μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με μία ιδιαίτερη εκπομπή αφιερωμένη στα παιδικά χρόνια.

Όπως είπε ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη η εκπομπή «Βινύλιο» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μέλλον της εκπομπής ήταν αμφίβολο λόγω και της ιστορίας που προηγήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις κατηγορίες για revenge porn.

«Ήταν η εκπομπή αφιερωμένη στα παιδικά μας χρόνια. Τα παιδιά και τα μάτια μας, ρε γαμώτο, τα παιδιά και τα μάτια μας! Επιλέξαμε όχι τυχαία αυτή την εκπομπή αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή στον κόσμο τον οποίο ζούμε. Ελάτε να δημιουργήσουμε, τουλάχιστον μέσα στις οικογένειες, έναν κόσμο διαφορετικό για τα παιδιά. Να μην τους φέρνουμε σε επαφή με αυτή την ασχήμια που υπάρχει εκεί πέρα έξω. Το ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά γίνομαι σκόπιμα κουραστικός. Κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι  στον βωμό της τηλεθέασης βομβαρδίζουν την κοινωνία με δηλητήριο, ασταμάτητα από το πρωί ως το βράδυ, ελπίζω ότι θα βρεθούν κάποια στιγμή στο σπίτι και θα κάτσουν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτής της πράξης και το πόσο εγκληματικό είναι για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την τοξικότητα της κοινωνίας μας και πως αυτό μπολιάζει τις ψυχές μας

Σήμερα, λοιπόν, που η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα παιδικά μας χρόνια ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει αν και τα πράγματα δεν το δείχνουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι εμείς θα το αλλάξουμε μέσα στις οικογένειες μας. Αυτό ήταν το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά. Θα κλείσουμε με ένα πολύ σύντομο βίντεο στο οποίο έχει αποτυπωθεί ότι έχει γίνει στο Βινύλιο και μέσα σε αυτό το στούντιο αυτή τη σεζόν. Αυτό ήταν. Βινύλιο, την επόμενη σεζόν» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.