Premier… φινάλε-θρίλερ την Κυριακή, λεπτό προς λεπτό στην Cosmote TV

Premier… φινάλε-θρίλερ την Κυριακή, λεπτό προς λεπτό στην Cosmote TV

 «Μάχη» δίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λέστερ για το UEFA Champions League.

Αυλαία ρίχνει την Κυριακή 26/7 η Premier League με τις αγγλικές ομάδες να δίνουν στις 18:00 τις τελευταίες τους «μάχες» με φόντο τη συμμετοχή τους στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (live από το Cosmote Sport 2 αλλά και το Cosmote Sport 4K), με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League, ενώ φαβορί για πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι και η Τσέλσι, που αντιμετωπίζει την -«υποψήφια» για το Europa League- Γουλβς (Cosmote Sport 5).

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Τότεναμ παίζει εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας (Cosmote Sport 6) σε έναν αγώνα που θα κρίνει την παρουσία της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο στο Europa League της επόμενης περιόδου. Η Τότεναμ θέλει νίκη και μη νίκη της Γουλβς, για να τερματίσει στην προνομιούχο 6η θέση. Με ήττα, θα τερματίσει 7η και θα περιμένει να κατακτήσει το Κύπελλο η Τσέλσι, για να βγει Ευρώπη.

Κρίσιμες είναι, αλλά για την παραμονή, και οι αναμετρήσεις Άρσεναλ – Γουότφορντ (Cosmote Sport 7), Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα (Cosmote Sport 8) και Έβερτον – Μπόρνμουθ (Cosmote Sport 9). Αν νικήσει η Αστον Βίλα, τότε θα περιμένει μη νίκη της Γουότφορντ ή νίκη μέχρι ένα γκολ περισσότερο από εκείνη, για να σωθεί. Με ισοπαλία, θα περιμένει μη νίκη της Γουότφορντ. Αν ηττηθεί, θα περιμένει ήττα της Γουότφορντ με την ίδια διαφορά τερμάτων (ή μέχρι ένα γκολ λιγότερο), αλλά και μη νίκη της Μπόρνμουθ. Μύλος!

Πριν τη σέντρα των αγγλικών αναμετρήσεων, η εκπομπή «Sportshow» θα μεταφέρει τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων και στις 18:00 τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή «Sportshow live action» στο Cosmote Sport 1 για να παρουσιάσει την παράλληλη δράση από τα δέκα γήπεδα της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.