Ξεκίνησε η «μεταμόρφωση» της Ιωάννας Μαλέσκου για τον ΣΚΑΪ (Pics)

Ξεκίνησε η «μεταμόρφωση» της Ιωάννας Μαλέσκου για τον ΣΚΑΪ (Pics)

Ο σταθμός θα επέμβει σημαντικά στην εμφάνισή της.

Η «μετακόμιση» της Ιωάννας Μαλέσκου από το «ΚΡΗΤΗ  TV» στον ΣΚΑΪ προκάλεσε εντάσεις μεταξύ του κρητικού καναλιού και της παρουσιάστριας, καθώς οι ιθύνοντες επιθυμούσαν να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Η Ιωάννα, όμως, έκανε την επιλογή της και το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να τη ρίξει νωρίς «στα βαθιά» σε μια ζώνη με τεράστιο ανταγωνισμό και παρουσιάστριες που μετρούν χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα.

Η εμπειρία της Μαλέσκου, σαφώς, δεν είναι μικρή, ωστόσο ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Και αυτό είναι κάτι που η ξανθά παρουσιάστρια έχει καταλάβει από την πρώτη στιγμή.

Πριν ακόμα υπογράψει με τον ΣΚΑΪ είχε ενημερωθεί για την πρόθεση του σταθμού να αλλάξει την εικόνα της προκειμένου να σταματήσει να πλασάρεται ως κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η επιλογή της να διαγράψει πολλές φωτογραφίες της από το Instagram δεν ήταν ακριβώς… δική της, με έμπειρους image makers να καλούνται να αναλάβουν δράση. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι το πρόσωπο που έχει αναλάβει να «χτίσει» την εικόνα της Μαλέσκου, επιλέγοντας στυλίστες, μακιγιέρ και κομμωτές που θα επιμελούνται την εικόνα του νέου πουλέν του ΣΚΑΪ. 

Και η μεταμόρφωση… ξεκίνησε.

Ήδη η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίζεται με πιο κοντά και πολύ πιο ξανθά μαλλιά, έχοντας αποχωριστεί το όμπρε, ενώ αλλαγές παρατηρούνται και στο στυλ της.

Και πού είστε ακόμα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.