Καμία Ηλιάνα! Ποια θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο GNTM;

Και επίσημα στο GNTM 5 η Βίκυ Καγιά – Η ανακοίνωση του σταθμού για τη μεγάλη επιστροφή

Μένει να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η επιστροφή της Βίκυς Καγιάόπως εδώ και μήνες σας έχουμε γράψει– στον 5ο κατά σειρά κύκλο του «Greece’s Next Top Model» στο Star.

Ο νέος αυτός κύκλος θα φιλοξενήσει μόνο γυναίκες μοντέλα, με τον σταθμό της Κηφισιάς να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου το ριάλιτι μόδας να επιστρέψει στην παλιά του αίγλη σε ό,τι αφορά στα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με όσα σας έχουμε γράψει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει τις συζητήσεις ώστε να βρεθεί μια λύση για το οικονομικό κομμάτι, ωστόσο η συμμετοχή της θεωρείται κατά 90% βέβαιη, καθώς το κανάλι τη θέλει πολύ στη συγκεκριμένη θέση.

Μένει να δούμε τι θα ισχύσει τελικά με τα υπόλοιπα  μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς είναι πιθανό μια θέση να κερδίσει ο Γιώργος Καράβας, με το 40 μέλος να παραμένει μυστήριο.

Κατά πάσα πιθανότητα, πάντως, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης αποχαιρετούν το σόου, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί επιστρέφει στον ρόλο της coach των μοντέλων.

Και επίσημα στο GNTM 5 η Βίκυ Καγιά - Η ανακοίνωση του σταθμού για τη μεγάλη επιστροφή

H επίσημη ανακοίνωση του Star έχει ως εξής:

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.