Επιστρέφει το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου;

Μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή Λάκη Λαζόπουλου…

Με πιθανότητα για διπλή επιστροφή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα στα τηλεοπτικά του πρότζεκτ, έχοντας μία τετραετία μακριά από τα τηλεοπτικά πράγματα, ύστερα από την επιστροφή των «Δέκα μικρών Μήτσων» το 2018 για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Το ίδιο κανάλι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» σκέφτεται την επαναπροσαρμογή του προγράμματός του ύστερα από τη μη επιτυχία κάποιων εκπομπών του όπως η «Φάρμα» και η τελευταία σεζόν των «Αγριων Μελισσών».

Μία πιθανή συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο μετά από 3 σεζόν θα φάνταζε ιδανική, ειδικά μετά την υποδοχή στην τηλεθέαση που είχαν οι Δέκα μικροί Μήτσοι. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ καλή. Οι σκέψεις για επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου υπάρχει και μάλιστα σε διπλό ταμπλό.

Η πρώτη σκέψη για συνεργασία είναι με μία φρέσκια επιστροφή του «Τσαντιριού» από τον καλλιτέχνη, με νέα ματιά στη σύγχρονη εποχή. Η δεύτερη σκέψη είναι να υλοποιηθεί μία πρόταση του ηθοποιού για σίριαλ, εμπνευσμένο από γαλλική σειρά με τον ίδιο να αναλαμβάνει την προσαρμογή. Το project είχε προταθεί πριν καιρό στο κανάλι αλλά είχε «παγώσει» όμως η εποχή φαίνεται πως έχει ανάγκη από νέες σατιρικές εκπομπές, όπως έδειξε και η επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.