Survivor | Οργισμένη αντίδραση Μαρίας Αντωνά για όσα έλαβαν χώρα μεταξύ Σοϊλέδη - Καραγκούνια (Vid)

Survivor | Οργισμένη αντίδραση Μαρίας Αντωνά για όσα έλαβαν χώρα μεταξύ Σοϊλέδη – Καραγκούνια (Vid)

Στη σκιά και της φημολογίας που ξεκίνησε από τον Εμμανουήλ για τη σχέση Άρη-Σοφιάννας.

Το σκηνικό που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor, ήταν απ΄αυτά που δεν συναντά κανείς συχνά στην τηλεόραση, ακόμα και σε τέτοιο ακραίο ριάλιτι. Κι από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, τα πράγματα παραμένουν σε υψηλές εντάσεις,  με τη Σοφιάννα αυτή τη φορά να στρέφεται κατά του Τάκη Καραγκούνια.

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι το κεντρικό πρόσωπο και η αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Αντωνά, πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο Survivor μετά και από αυτόν τον τσακωμό.

Από το επεισόδιο του Σαββάτου, με το πάρτι της Ένωσης, έχει ξεκινήσει μια φημολογία από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ πως ο Άρης και η Σοφιάννα έχουν «κάνει κάτι» στον Άγιο Δομήνικο και αυτή τη φημολογία φαίνεται να την συνέχισε ο Τάκης Καραγκούνιας. Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο να μην ειπώθηκε κάτι, αλλά είναι εμφανές πως ο Τάκης έχει μπει στο στόχαστρο γιατί έχει πει κάποια πράγματα σχετικά με αυτό, με αποτέλεσμα να γίνει ο Σοϊλέδης έξαλλος στο χθεσινό επεισόδιο και η Σοφιάννα στο σημερινό.

Η Μαρία Αντωνά, που είναι στην πρωινή εκπομπή του OPEN, πήρε θέση σήμερα το πρωί και έδειξε εν εξάλλω με τον Καραγκούνια:

«Ας ειπωθούν όλα. Ας τα πουν όλα ο ένας στον άλλον. Ας μας τα πούνε. Να μιλήσει ο καθένας, να πει αυτά που θέλει…Για να βγαίνει και ο Άρης έξω φρενών και να κάνει ο Τάκης μπροστά στην κάμερα έτσι για τον Άρη – ο Άρης και ο Μαρτίκας έχουν σταθεί στον Τάκη πιο πολύ απ΄όλους και μάλιστα του είπαν να του κάνουν δωρεά την κηδεία του πατέρα του. Το παραθέτω γιατί είπε αλήτη τον Άρη.

Λες ότι στήριξες τον Άρη…Πού τον στήριξες; Εγώ δεν θυμάμαι ο Τάκης να έχει στηρίξει τον Άρη. Είναι στενάχωρο για εμάς που το βλέπουμε. Τηλεοπτικά είναι τρομερό. Συγγνώμη, αλλά πόση υπομονή να κάνει κι ο Άρης..; Γιατί να δίνουμε σε όλους συγχωροχάρτι και όχι στον Άρη;», είπε μεταξύ άλλων, επιμένοντας πως έχει εμπιστοσύνη στον μέλλοντα σύζυγό της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.