Κακά μαντάτα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

GNTM | Η απόλυτη ανατροπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Όσα αλλάζουν

Τι θα συμβεί με τον νέο κύκλο.

Το «GNTM» επιστρέφει για πέμπτη σεζόν στην τηλεόραση του Star. Το ριάλιτι μοντέλων έρχεται και πάλι στις οθόνες μας εντελώς αλλαγμένο σε σχέση με τις άλλες χρονιές.

Αρχικά, όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από το trailer, αυτή η σεζόν θα γίνει μόνο με κορίτσια. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες δύο σεζόν έγιναν δεκτά και αγόρια αλλά όπως φαίνεται η παραγωγή αποφάσισε ότι έχει επέλθει ο κορεσμός.

Η σημαντικότερη όμως αλλαγή αφορά την κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ Καγιά, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες επιστρέφει στο τραπέζι των κριτών. Η παρουσιάστρια και μοντέλο δεν ήταν αυτή τη σεζόν, με τους πάντες να σημειώνουν ότι το ριάλιτι δεν είναι ίδιο χωρίς την παρουσία της.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η Βίκυ Καγιά έχει συνδεθεί με το ριάλιτι από τα χρόνια που μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1. Από εκεί και πέρα, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια θα αλλάξει όλη η κριτική επιτροπή.

Αυτό σημαίνει ότι τη σεζόν δε θα βρίσκονται στο τραπέζι των κριτών ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης. Ο μόνος που έχει σίγουρη θέση τη νέα σεζόν είναι ο Γιώργος Καράβας.

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε ότι δεν επιστρέφουν στο ριάλιτι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου.

 «Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. Φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά. Θα είναι μόνο κορίτσια από 18-88» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει από αυτούς που ξέρετε. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι όλοι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», είπε η Βίκυ Καγιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.