Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη! Οι πρώτες λεπτομέρειες

Η πιο ώριμη σειρά του, αλλά…: Και τώρα τι θα κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Το δίλημμα μοιάζει να είναι σαφές.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σεναριογράφους (αλλά και ηθοποιούς) που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, με τεράστιες επιτυχίες που έκαναν τα… μηχανάκια της AGB να τρελαθούν και να «γράφουν» αδιανόητα νούμερα. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με επιτυχία και στην παρουσίαση εκπομπών, ενώ διέπρεψε και στο θεατρικό σανίδι.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Καπουτζίδη– ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά που υπάρχουν στην εγχώρια showbiz. Ο πασίγνωστος δημιουργός των «Σαββατογεννημένων», του «Παρά 5» και της «Εθνικής Ελλάδος» επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια ως σεναριογράφος στην TV, παρουσιάζοντας στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 (το ΑΝΤ1+) τις «Σέρρες».

Το «ατυχές» σε ό,τι έχει να κάνει με τις «Σέρρες» είναι πως προβάλλονται στην συνδρομητική πλατφόρμα και δεν τις βλέπει το ευρύ κοινό. Και είναι στενόχωρο γιατί πρόκειται, πραγματικά, για την καλύτερη και πιο ώριμη δουλειά του Καπουτζίδη, εκεί που η συγκίνηση, το γέλιο και το δράμα «μπλέκονται» με υπέροχο τρόπο και δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Κι εδώ έρχεται το δίλημμα για τον αξιολάτρευτο Γιώργο: οι «Σέρρες», θεωρητικά, θα μπορούσαν να συνεχιστούν και για 2ο κύκλο, όμως ο αδόκητος χαμός σε τροχαίο του πρωταγωνιστή Πάνου Νάτση καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την συνέχιση της σειράς- παρά το γεγονός πως αυτό είναι που θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Από την άλλη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το nassosblog.gr, ο Καπουτζίδης έχει ήδη στο μυαλό του έτοιμη την ιδέα για ένα καινούργιο σήριαλ.

Τι θα πράξει, λοιπόν: συνέχιση των «Σερρών» ή νέο πρότζεκτ, πάλι στον ΑΝΤ1;

Η απάντηση εντός ολίγων μηνών…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.