Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Με αυτές τις 2 παραγωγές «χτυπά» ο ΑΝΤ1 στο καλοκαιρινό πρόγραμμα

Τι σχεδιάζει το κανάλι.

Τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον Απρίλιο αλλά τα κανάλια έχουν φροντίσει να ετοιμάσουν την επόμενή τους μέρα.

Ο ΑΝΤ1 είναι από τους σταθμούς που θέλει να πειραματιστεί τη χρονιά που έρχεται. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα προσθέσει στο πρόγραμμα του καλοκαιριού δύο νέα πρότζεκτ με στόχο αυτά να ενταχθούν με στόχο να συνεχίσουν και το χειμώνα εφόσον πάνε καλά από άποψη τηλεθέασης.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Τηλέραμα» πρόκειται για μία σειρά μυθοπλασίας και ένα τηλεπαιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα  η σειρά αφορά ιατρικές υποθέσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο προκρίνεται και ο τίτλος «Ιατρικές ιστορίες». Η σειρά επικεντρώνεται σε όσα αντιμετωπίζει το προσωπικό μίας κλινικής.

Η σειρά θα είναι καθημερινή. Σύμφωνα με το «Τηλέραμα» έχει διασκευαστεί σε πολλές χώρες και δεν πρόκειται για κλασική παραγωγή μυθοπλασίας αφού θα υπάρχει και το ριάλιτι στοιχεία.

Οι πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου θα μιλάνε στην κάμερα για όλα όσα συμβαίνουν.

Ριάλιτι στοιχείο θα έχει και το τηλεπαιχνίδι του καναλιού. Ο προσωρινός τίτλος, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα είναι «Γέλασες; Έχασες!» με τη συμμετοχή αρκετών celebrities που θα προσπαθήσουν να μη γελάσουν για κάποιες ώρες.

Κάθε παίκτης προσπαθεί να προκαλέσει στον αντίπαλό του το γέλιο. Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που οι συμμετέχοντες είναι κατά κύριο λόγο κωμικοί stand up.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.