Mamacita | Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Μάρκος Σεφερλής | Ποιο το μέλλον του στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος του «Super Mammy»

Ο ΑΝΤ1 έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Το «Super Mammy» ήταν ένα τηλεοπτικό project που ο Μάρκος Σεφερλής ετοίμαζε πολύ καιρό, μαζί με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 που εμπιστεύτηκαν μετά από χρόνια μία τόσο μεγάλη κωμική παραγωγή, διαφορετική από τα ριάλιτι και τα δραματική ελληνική μυθοπλασία.

Τα νούμερα δεν ήταν από την αρχή αυτά που περίμεναν οι δύο πλευρές, όμως αυτό δεν ήταν και το μοναδικό της πρόβλημα. Από το trailer κιόλας ως την προβολή του πρώτου επεισοδίου οι αντιδράσεις για το παρωχημένο και προσβλητικό, στερεοτυπικό χιούμορ του δημιουργού της σειράς ήταν εντονότατες στα social media.

Ειδικά στο Twitter η συλλογή αποσπασμάτων των πιο ακραίων αστείων του ηθοποιού συνοδεία αρνητικότατων σχολίων ήταν τεράστια. σχόλια Αυτό μόνο αδιάφορο δε θα μπορούσε να περάσει στον ΑΝΤ1 ο οποίος είδε ένα κύμα αντιδράσεων να επηρεάζει την απόφασή του για πράσινο φως της σειράς και την επόμενη σεζόν.

Η εκπομπή πιθανότατα θα σταματήσει μετά το φινάλε της πρώτης της σεζόν, ενώ αντίθετα ο ΑΝΤ1 δίνει το πράσινο φως στο τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή «5χ5», προκειμένου να συνεχίσει κανονικά στον σταθμό για ακόμα μία σεζόν.

Οι δύο πλευρές μετά το Πάσχα θα πραγματοποιήσουν ένα κρίσιμο ραντεβού για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημιουργός είναι έτοιμος να προτείνει μία νέα ιδέα για εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.