Αισχρό εξώφυλλο κατά Xάρη Ρώμα: «Eίναι παιδεραστής, ασελγεί σε αvήλικα» (Pic)

«Πεφταστέρι» | Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Χάρη Ρώμα

Ο δημοφιλής δημιουργός ετοιμάζει την επιστροφή του στη μυθοπλασία.

Την τηλεοπτική επιστροφή του ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζει μία σειρά εποχής.

Μετά τον πέμπτο κύκλο της σειράς «Το καφέ της Χαράς» που ολοκληρώθηκε το 2021, ο Χάρης Ρώμας είναι σε πυρετώδεις ετοιμασίες για «Πεφταστέρι», τη νέα του τηλεοπτική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα η συγκεκριμένη σειρά να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του στη μυθοπλασία.

Ο Χάρης Ρώμας, που έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση, θα επικεντρωθεί στην πολιτική του καριέρα.

Μην ξεχνάμε ότι είναι εκλεγμένος στην περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Το «Πεφταστέρι» θα είναι κωμωδία και θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1960 και την σπουδαία περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Χάρης Ρώμας θα ενσαρκώσει έναν από τους ρόλους στη νέα του σειρά.

Το καστ θα αποτελείται από περίπου 20 ηθοποιούς και θα υπάρξουν και αρκετά γκεστ. Μάλιστα, έχουν κλείσει οι τρεις πρώτες ηθοποιοί που θα βρίσκονται στο καστ. Πρόκειται για τις Πέγκυ Σταθακοπούλου, Τάνια Τρύπη και την Τζόυς Ευείδη.

Το «Πεφταστέρι» αναμένεται να βγει στον αέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πολλά κανάλια αναμένεται να το διεκδικήσουν, ένα από αυτά θα είναι και ο ΑΝΤ1, σταθμός που έχει φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χάρη Ρώμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.