Επιστρέφει το «Survivor»

Συμφωνία Acun – ΣΚΑΪ: Πότε θα μεταδοθεί το «Survivor»

Έδωσαν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το «Survivor». Το ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali έκανε θραύση τους πρώτους δύο κύκλους προβολής του, ενώ μετέτρεψε τον νικητή Γιώργο Αγγελόπουλο σε λαϊκό είδωλο. Ο τρίτος κύκλος με την εκδοχή Ελλάδα – Τουρκία δεν έφερε στον ΣΚΑΪ τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι δύο πλευρές είχαν διαδοχικά ραντεβού τον τελευταίο καιρό και τελικά απέδωσαν καρπούς. Όπως αναφέρει η «Real Life» η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, δεν ήταν ο Τούρκος παραγωγός που επέμενε για το ριάλιτι αλλά ο ίδιος ο ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας τον Ιανουάριο. Μάλιστα είναι πιθανό να οδηγήσει στην πλήρη αναδιαμόρφωση της prime time ζώνης του σταθμού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το ριάλιτι θα βγει στον αέρα με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα πάρει τη θέση του «Big Brother» στις 23:00 το βράδυ. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει αναδιαμόρφωση με τις «Οκτώ Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό, ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην παρουσίαση του ριάλιτι. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη ήταν και στους προηγούμενους τρεις κύκλους που μεταδόθηκαν από το κανάλι του Φαλήρου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.