Από το OPEN στον ΑΝΤ1...

Από το OPEN στον ΑΝΤ1…

Σημαντική προσθήκη για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Open που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την ενημερωτική εκπομπή της πολύ πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Ο λόγος για τη Φαίη Μαυραγάνη που όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Φαίη Μαυραγάνη θα αποχωρήσει από τον σταθμό με έδρα του Κορωπί για τον ΑΝΤ1. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η δημοσιογράφος τα έχει βρει σε όλα με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ωστόσο δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, η Φαίη Μαυραγάνη θα αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι του Αμαρουσίου. Άλλωστε αποτελεί απαράβατο όρο για εκείνη να μην βρίσκεται απέναντι από τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, που παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή στον ALPHA που ξεκινάει στις 10 το πρωί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Φαίη Μαυραγάνη ήταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 στις αρχές της προηγούμενη δεκαετίας. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν στο κανάλι του Αμαρουσίου από το 2000 μέχρι το 2011. Εκεί συνεργάστηκε και με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

Η Φαίη Μαυραγάνη ήταν στο δυναμικό του Epsilon από το 2013. Στη συνέχεια το κανάλι πέρασε στη νέα του ιδιοκτησία και μετονομάστηκε σε Open το 2018.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.