Πρεμιέρα για τη «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Τα είπε όλα: Ο Διονύσης Ατζαράκης τελείωσε με 11 λέξεις την κουβέντα για τον Σεφερλή

Το σχόλιο για την κωμωδία του Μάρκου Σεφερλή.

Στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» μίλησε ο γνωστός κωμικός Διονύσης Ατζαράκης και μεταξύ άλλων ερωτήσεων έδωσε το δικό του σχόλιο για ένα από τα θέματα της επικαιρότητας που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες το τηλεοπτικό κοινό, όσον αφορά τα αστεία για βιασμούς στην εκπομπή «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή.

Ο stand up κωμικός ερωτήθηκε για τα όρια της κωμωδίας και αν αυτό μπορεί να αυτολογοκρίνεται, απαντώντας:

«Τα πάντα μπορείς να προσεγγίσεις κωμικά αρκεί να είναι σωστή η στάση που παίρνεις.[…]Δεν μου αρέσει η λέξη(αυτολογοκρισία). Προσέχω, το θεωρώ υπεύθυνο και σωστό. Το να προσέχεις λίγο παραπάνω τι θα πεις και πώς είναι και απαραίτητο και δεν νιώθω καθόλου ότι με περιορίζει».

Στη συνέχεια ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί και στην επιστροφή του Μάρκου Σεφερλή στην τηλεοπτική κωμωδία και τον σάλο που προκάλεσαν τα ακραία αστεία του.

«Ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα με τα οποία που γελάμε επειδή αλλάζει ο κόσμος. Καλό είναι που δεν περνάνε κάποια αστεία. Είδα αποσπάσματα του Super Mammy. Το να κάνεις αστεία για βιασμούς δεν είναι μια καλή επιλογή κωμικά και είναι κρίμα γιατί θεωρώ πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ ταλαντούχος κωμικός. Κάνε τη δουλειά σου χωρίς να μιλάς για βιασμούς. Μια χαρά θα πήγαινε η εκπομπή αν δεν πήγαινε σε αυτές τις περιοχές».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.