Eurovision 2022 | Αυτή είναι η εμφάνιση της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη (Vid)

Eurovision 2022 | Αυτή είναι η εμφάνιση της Ελλάδας με την Αμάντα Γεωργιάδη (Vid)

Η Αμάντα κάνει θραύση.

Βλέποντας την πρόβα της, το μυαλό πάει από μόνο του σε μια νικητήρια συμμετοχή της Eurovision. Όχι ελληνική, αλλά από τη Δανία. Ήταν το 2013 όταν η Emmelie de Forest είχε κερδίσει τη Eurovision με το Only Teardrops με 281 βαθμούς. Το πιο πιθανό είναι η Ελλάδα να μη βρεθεί φέτος σε αυτή τη θέση, αλλά είναι σίγουρο πως η Αμάντα Γεωργιάδη θα προσφέρει μια εξίσου έντονη και ρομαντική στιγμή με την ερμηνεία της στο στάδιο του Τορίνο.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε η EBU από τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί η Eurovision 2022, με τον πρώτο ημιτελικό να είναι την Τρίτη 10/5 (η Ελλάδα είναι στη 15η θέση με σειρά εμφάνισης), βλέπουμε την Αμάντα να τραγουδάει το Die Together σε ένα σκηνικό γεμάτο καρέκλες που γέρνουν προς το έδαφος. Στη σκηνή είναι μόνη της. Μπροστά της είναι ένα ποτάμι με το νερό να τρέχει προς τα κάτω σαν μικρός καταρράκτης. Η ένταση της μουσικής κάνει όλη τη δουλειά για τον θεατή.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, δήλωσε πως αν η Αμάντα πετύχει τα σημεία με τις ανάσες, τότε θα έχει ελπίδες για να πάει πολύ ψηλά. Στην πρόβα που θα δείτε, η Αμάντα φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά της.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.