Νέο πρόγραμμα ΣΚΑΪ | Οι καινούργιες παραγωγές της σεζόν 2022 – 2023

Νέο πρόγραμμα ΣΚΑΪ | Οι καινούργιες παραγωγές της σεζόν 2022 – 2023

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Σε σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό του θα προχωρήσει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου στοχεύει να επανέλθει στις υψηλές τηλεθεάσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό στο πρόγραμμα θα υπάρξουν νέες παραγωγές μυθοπλασίας. Η μία είναι η σειρά «ΣτΟργή» με την Μαρία Ναυπλιώτου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η σειρά θα επικεντρώνεται σε υποθέσει ενδοοικογενειακής βίας, θέμα επίκαιρο στην Ελλάδα. Η παραγωγή θα είναι του Ατζούν Ιλιτζαλί στην πρώτη του απόπειρα σε τέτοιου είδους πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Η δεύτερη σειρά που θα δούμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα έχει πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου. Πρόκειται για κομεντί και κεντρική ηρωίδα μία γυναίκα που βιώνει μεταφυσικές εμπειρίες μετά από ένα μεγάλο ατύχημα που της αλλάζει για πάντα τη ζωή

Τέλος, η τρίτη σειρά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα yupii.gr ξεδιπλώνει τον έρωτα με μιας προσφυγοπούλας από τη Συρία με έναν Έλληνα. Πρόκειται για μία παραγωγή που οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ πιστεύουν πολύ.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει αποφασίσει να επενδύει και σε δύο τηλεπαιχνίδι. Το ένα από αυτά, σύμφωνα με το yupii.gr θα αντικαταστήσει τον «Αδύναμο Κρίκο» που φεύγει από το πρόγραμμα του καναλιού το Σαββατοκύριακο.

Το δεύτερο τηλεπαιχνίδι θα είναι καθημερινό. Τη νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα και το «Love Island», ένα ριάλιτι σχέσεων που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα αυτό θα μεταδίδεται, σύμφωνα με το yupii.gr στη late night ζώνη και όχι σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.