Διέρρευσαν όλα: Αυτά είναι τα 20 κορίτσια και αγόρια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM (Pics)

«Σβήνει» την Ηλιάνα | Αυτή είναι η εvτυπωσιακή νέα κριτής του GNTM που θα φέρει πίσω το κοινό (Pics)

Η Μαίρη Βιτινάρος αναμένεται να είναι η νέα προσθήκη.

Η 4η σεζόν του GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο, ήταν με διαφορά η χειρότερη σε νούμερα τηλεθέασης για το ριάλιτι μόδας. Γι’ αυτό και στο STAR προχώρησαν σε ολικό remake, κρατώντας μόνο τον Καράβα και αλλάζοντας όλη τη σύνθεση των κριτών. Μπράτης έξω, Σκουλός έξω, Ζενεβιέβ έξω.

Από τις πρώτες προσθήκες που αναμένεται να γίνουν σύντομα στο GNTM, μετά την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, είναι μια Ελληνίδα, supermodel, που μεγάλωσε στην αυστραλία, με καριέρα στις ΗΠΑ, η οποία θα βρίσκεται σύντομα κιόλας στην Ελλάδα, γιατί τα γυρίσματα ξεκινούν στο τέλος του Μαΐου.

Ο λόγος για τη Μαίρη Βιτινάρος, η οποία είναι Αυστραλή τρίτης γενιάς που εργάζεται για χρόνια στο εξωτερικό, με συμμετοχή σε πολλές μεγάλες καμπάνιες στις ΗΠΑ και συνεργασίες με brands όπως Versace και Guess. Η 29χρονη έχει χαρακτηριστεί ως μοντέλο ιδανικό για μαγιό και εσώρουχα, καθώς διαθέτει πανύψηλα πόδια και εκρηκτικές αναλογίες.

Η ίδια, μεγάλωσε στην Αυστραλία με Έλληνα μπαμπά και Ιταλίδα μαμά, αγαπά πολύ την Ελλάδα, επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά αλλά και την Αθήνα, ενώ έχει και οικογένεια εδώ η οποία προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. Μιλά σπαστά ελληνικά, ενώ όταν βρίσκεται στην Ελλάδα προσπαθεί να μιλά κυρίως τη γλώσσα μας.

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ενσωμάτωσή της στο GNTM, όμως θεωρείται απίθανο να μην είναι σύντομα στην Ελλάδα.

Και αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει ένα εκ νέου ενδιαφέρον για το ριάλιτι, αφού όπως θα δείτε στις φωτογραφίες της στο Instagram, η Μαίρη Βιτινάρος είναι… το κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.