Σασμός

Σασμός | Νέα καταγγελία κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου – Όσα ειπώθηκαν

Τι αναφέρθηκε για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για τον σκηνοθέτη του «Σασμού». Ο Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από τη δημοφιλή σειρά του ALPHA μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Όπως φαίνεται όμως ο σκηνοθέτης είχε επιδείξει κάκιστη συμπεριφορά και κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Όπως είπε η ηθοποιός Άννα Παντζέλη, που είχε συνεργαστεί μαζί του την περίοδο 2001-2003 στην τηλεοπτική σειρά «Κάτω από την Ακρόπολη», είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γεραμισίδου.

«Είχα συνεργαστεί με τον κύριο Κωστόπουλο πολλά χρόνια πριν. Υπήρχε μια ένταση. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι 1-2 κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά.

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους λέγοντας ότι είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά κτλ. Όποιος δεν έχει παιδιά δηλαδή είναι ένοχος. Εγώ που έχω μια κόρη δηλαδή φαντάζομαι πως ότι κι αν κάνω θα είμαι αθώα.

Εγώ ξέρω ότι είχε μια σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου μια καρέκλα. Ήμουν μπροστά. Αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου έτρεμε και όλο το συνεργείο. Τώρα αυτό το κορίτσι επειδή δεν είναι γνωστό, δεν έχει κάνει καριέρα και επειδή ήταν 21 ετών, πρέπει να το λιθοβολούμε αν είναι ξανθιά ή όμορφη;

Εγώ δε μπορώ να πω αν τη βίασε ή όχι αλλά δε μπορώ να ξεχάσω τη σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά του. Όταν γινόταν κάτι στο σετ αμέσως έβριζε. Η Ελένη Γερασιμίδου δε του είχε πει τίποτα. Εγώ δεν κράτησα μαζί του επαφές, ούτε το τηλέφωνό του έχω. Δε νομίζω ότι θα έπαιρνε ποτέ κάποιον που ήταν μπροστά σε αυτό το συμβάν. Μόνο στο facebook τον είχα και αυτό που είδα είναι ότι μισή ώρα μετά την ανάρτησή μου, με διέγραψε» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον Κώστα Κωστόπουλο.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης ανέφερε σε επικοινωνία με την Ελένη Γερασιμίδου, εκείνη επιβεβαίωσε το περιστατικό, υποβαθμίζοντάς το.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.