Παραίτηση - βόμβα Γιώργου Καπουτζίδη από σύμβουλος μυθοπλασίας του Mega

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ακριβός» για το Mega, «φτηνός» στην ΕΡΤ

Ερωτήματα γύρω από τη συμφωνία με Καπουτζίδη.

Συνταγή… Mega φαίνεται πως ακολουθούν στην ΕΡΤ με τη διεκδίκηση προσώπων που έχουν συνδεθεί με το πρώτο, χρονικά, ιδιωτικό κανάλι της χώρας και η συμφωνία να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιώργο Καπουτζίδη, είναι στο «πλαίσιο» αυτού

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε λοιπόν την εξωτερική παραγωγή «Team Greece», μια εκπομπής που θα παρουσιάζει ο ηθοποιός και παρουσιαστής, με καλεσμένους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα παρουσιάζει το προφίλ τους, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, που (κορωνοϊού επιτρέποντος) θα λάβουν χώρα το 2021 στο Τόκιο.

Ωστόσο, ο Καπουτζίδης ανήκε στο δυναμικό του Mega ως και προ μερικών μηνών και όχι μόνο είχε συμφωνήσει να προβληθεί η παραγωγή «Team Greece» από το megaλο κανάλι αλλά είχε αναλάβει και θέση ευθύνης στον τομέα της μυθοπλασίας. Κατόπιν όμως, οι δύο πλευρές χώρισαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το megaλο κανάλι κρίθηκε ως ακριβή η εν λόγω παραγωγή.

Και, λίγο καιρό μετά, ο Καπουτζίδης θα ξεκινήσει στην ΕΡΤ με 25 επεισόδια (που μπορεί να φτάσουν έως και 85!) με 17λεπτη (!) εκπομπή η οποία θα κοστίζει, για κάθε επεισόδιο, 5.700 ευρώ. Σύνολο; 142.500 ευρώ.

Αν μάλιστα γυριστούν όλα τα επεισόδια, θα κοστίσει σχεδόν μισό εκατομμύριο. Δηλαδή περισσεύει από την ΕΡΤ μισό εκατομμύριο ευρώ ώστε ο Καπουτζίδης να παρουσιάσει τους Ελληνες αθλητές που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το του 2021, χωρίς να ξέρουμε καν αν οι αγώνες θα γίνουν;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.