Σασμός spoiler | Ποιο το μέλλον Αστέρη και Αργυρώς στα επόμενα επεισόδια

Σασμός | Ξαφνική αλλαγή στις ημέρες προβολής της επιτυχημένης σειράς του ALPHA

Τι αλλάζει στον προγραμματισμό του καναλιού.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA φέρνει η συμφωνία του καναλιού για τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής ποδοσφαίρου. Η «γαλανόλευκη» μπαίνει στο Nations League με τους αγώνες να ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο.

Κάπως έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» αναμένεται ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του καναλιού τις Πέμπτες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Εθνική θα έχει ματς την Πέμπτη αλλά και την Κυριακή, γεγονός που φέρνει σε νέα μέρα τη σειρά «Σασμός».

Η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη.

Ωστόσο τον Ιούνιο, τις εβδομάδες που θα υπάρχει ματς της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για την επιτυχημένη σειρά θα μεταδίδεται την Παρασκευή. Οι ιθύνοντες του καναλιού είχαν την επιλογή να μεταδοθεί κάθε Πέμπτη «κομμένο» επεισόδιο της σειράς, όπως κάνει το Mega με τη «Γη της Ελιάς» κάθε Τετάρτη που μεταδιδόταν ο αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αγώνες της Εθνικής τις Πέμπτες φέρνουν αλλαγή και για τη νέα σειρά του ALPHA «Ψέματα», για την οποία, επίσης, αναζητείται νέα ημέρα μετάδοσης, με πιθανότερη την Παρασκευή. Τον Ιούνιο θα μεταδοθούν συνολικά 4 αγώνες της Εθνικής (από τις 2 έως τις 12 Ιουνίου), ενώ άλλα δύο ματς έρχονται τον Σεπτέμβριο.

Τα ευχάριστα, όμως, είναι ότι μέχρι τότε ο «Σασμός» θα παίζει 5 ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή!

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.