Η λύση στον κορωνοϊό είναι η ψυχαγωγία: Επιστρέφουν οι ζωντανές εκπομπές χωρίς παρουσία κοινού

Η λύση στον κορωνοϊό είναι η ψυχαγωγία: Επιστρέφουν οι ζωντανές εκπομπές χωρίς παρουσία κοινού

Πώς προσαρμόζονται τα νέα προγράμματα.

Tα κανάλια έχουν προσαρμόσει όλα το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τα νέα μέτρα και οι εκπομπές με ζωντανό κοινό είχαν διακόψει τελείως να προβάλλονται, με το κενό που δημιουργήθηκε να καλύπτεται από περισσότερη ενημέρωση και επαναλήψεις.

Σιγά σιγά όμως οι ιθύνοντες των σταθμών αποφασίζουν την επιστροφή αυτών των εκπομπών προσαρμοσμένες όμως στα νέα δεδομένα που απαιτεί η πολιτική προστασία για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η Αννίτα Πάνια, πρώτη, επέστρεψε χτες στη μεσημεριανή ζώνη του Open αναλαμβάνοντας να παρουσιάσει το «Αννίτα Κοίτα» χωρίς ζωντανό κοινό αλλά και με μεγαλύτερη διάρκεια καλύπτοντας μεγάλο μέρος της μεσημεριανής και απογευματινής ζώνης του Open με την ίδια να σχολιάζει με χιούμορ αυτήν την επιστροφή «Τέσσερις ώρες και δέκα λεπτά θα είμαστε στον αέρα. Όσοι προλαβαίνετε να φύγετε».

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ μετά την φετινή ακύρωση του Big Brother για λόγους ασφαλείας φαίνεται πως ετοιμάζεται να πει το ναι στην επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στις ζωντανές εκπομπές, χωρίς ζωντανό κοινό επίσης, με τους συνεργάτες του να ψάχνουν υλικό σχολιασμού για τον παρουσιαστή.