Φινάλε στη συνεργασία Χατζηνικολάου - ΑΝΤ1; Ποιο κανάλι τον διεκδικεί

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1;

Διπλωματική απάντηση Τζώρτζη Ποφάντη στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού.

Τα χαρτιά του νέου του προγράμματος άνοιξε ο ΑΝΤ1 μέσω του Τζώρτζη Ποφάντη ο οποίος συνομίλησε διαδικτυακά με τους δημοσιογράφους.

Οι φήμες για μια αλλαγή που έχει να κάνει με τη «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην απογευματινή ζώνη, συγκεκριμένα στο slot 19:00 – 20:00, δίνουν και παίρνουν με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου θα ξεκινά πλέον στις μεταξύ  18:45 – 19:00, προκειμένου να ελευθερωθεί το slot  20:00 – 21:00 ώστε ο ΑΝΤ1 να «χτυπήσει» τους αντιπάλους του με… άλλο όπλο!

Ο λόγος για τη νέα σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου «Ήλιος» με πρωταγωνιστές τους Ντόρα ΜΑκρυγιάννη -γνωστή από τον ρόλο της στο σήριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα», Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Μάριο Αθανασίου και Γιώργο Καραμίχο, η οποία θα παίζει απέναντι από τα κεντρικά δελτία των Mega, Star και ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ποφάντης, ωστόσο, δήλωσε πως τίποτε δεν είναι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμα το νέο πρόγραμμα στήνεται και πως όταν θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις το κανάλι θα ενημερώσει σχετικά με δελτίο Τύπου. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.