Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Από ταινία, σίριαλ: Αυτή είναι η νέα σειρά του ALPHA

H μεγάλη επιτυχία του ελληνικού box office στη μικρή οθόνη.

Στην ελληνική μυθοπλασία θα ποντάρει ακόμα μία φορά την επόμενη σεζόν ο ALPHA που είδε να κερδίζει το «τζακ ποτ» με την εμπιστοσύνη του στον «Σασμό». Αυτή τη φορά το νέο πρότζεκτ είναι δοκιμασμένο, στη μεγάλη οθόνη όμως, καθώς το κανάλι ετοιμάζεται για την τηλεοπτική μεταφορά μίας από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες της τελευταίας 15ετίας.

Ο ALPHA, λοιπόν, ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μικρή οθόνη σε σίριαλ την ταινία «Νήσος» που κυκλοφόρησε στις αίθουσες τη Village Films το 2009, σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα και σε σενάριο Κωστή Παπαδόπουλου και Έλενας Σολωμού. Το καστ της ταινίας ήταν τεράστιο, καθώς έπρεπε να μεταφερθεί μία ολόκληρη κοινωνία ενός νησιού σε μία ταινία.

Από ταινία, σίριαλ: Αυτή είναι η νέα σειρά του ALPHA

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα ελληνικό νησί, και έχει επίκεντρο τη διαθήκη του προύχοντα του νησιού, του Θεμιστοκλή Δίκαιου, ο οποίος ήταν άκληρος. Ο Δίκαιος αφήνει όλη του την περιουσία στις «εξουσίες» του τόπου (δάσκαλο, διευθυντή της αστυνομίας, πρόεδρο της κοινότητας και παπά) με τους οποίους ο μακαρίτης δεν είχε καλές σχέσεις, υπό τον όρο ο καθένας να διαβάσει δημοσίως ένα γράμμα του Δίκαιου, που κανείς δεν ξέρει τι περιέχει. Για να γίνει αυτό, τους δίνει μια βδομάδα περιθώριο.

Παλιές ιστορίες βγαίνουν στο φως, όλοι έχουν κάτι να φοβούνται, όλοι έχουν κάτι να κρύψουν και όλοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με αποτέλεσμα να προδίδονται μόνοι τους.

Πριν φτάσει να γίνει τηλεοπτική σειρά, ακολουθήθηκε από ένα σίκουελ το «Νήσος 2 – Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» το 2011. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν στη σειρά θα δούμε γνωστά πρόσωπα και ηθοποιούς από τις δύο ταινίες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.