Survivor | Αποβάλλεται ακόμα μία παίκτρια λόγω παράβασης κανόνων;

Survivor | Αποβάλλεται ακόμα μία παίκτρια λόγω παράβασης κανόνων;

Ποια παίκτρια έκανε το ανεπίτρεπτο.

To φετινό Survivor ίσως καταγραφεί στη μνήμη του κόσμου ως η σεζόν με τις περισσότερες αποβολές παικτών, για παραβίαση κανόνων του παιχνιδιού, είτε αυτή αφορά την κακή και βίαιη συμπεριφορά, όπως έγινε στην περίπτωση του Γιώργου Κατσαούνη, είτε για άλλους λόγους σχετικούς με την επικοινωνία των παικτών με τον έξω κόσμο, η οποία απαγορεύεται ρητώς από τον πρώτο κιόλας κύκλο του ριάλιτι.

Γι’ αυτό το θέμα μίλησαν στην εκπομπή «Οpen weekend» οι δημοσιογράφοι του πάνελ αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει κίνδυνος αποβολής όχι μίας, αλλά δύο παικτριών του Survivor. Ο λόγος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίες κατηγορούνται, από φήμες προς το παρόν, ότι είχαν επικοινωνία με ανθρώπους εκτός νησιού και παραγωγής.

Οι δύο παίκτριες εδώ και καιρό βρίσκονταν, χωρίς αποδείξεις ως σήμερα, στις συζητήσεις και τη φημολογία ότι επικοινωνούν με το οικογενειακό τους περιβάλλον μέσω κινητών. Για τη Βρισηίδα μάλιστα, οι πληροφορίες της εκπομπής κάνουν λόγο πως η παραγωγή έχει αποδείξεις επικοινωνίας της με κάποια άτομα του πολύ στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η επικοινωνία αυτή ίσως της δίνει πληροφορίες για το πώς θα συμπεριφέρεται στο νησί, με τον κίνδυνο αποβολής της να είναι υπαρκτός. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο βρίσκεται από την αρχή του ριάλιτι στο νησί και παρόλες τις αντιξοότητες έχει καταφέρει να επιβιώσει των δυσκολιών και των ψηφοφοριών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.