Διέρρευσαν όλα: Αυτά είναι τα 20 κορίτσια και αγόρια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM (Pics)

GNTM | Αυτά είναι τα πρόσωπα που «κλείνουν» για την κριτική επιτροπή

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Το φθινόπωρο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του «GNTM» στο Star. Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει στο κανάλι της Κηφισιάς και θα έχει και πάλι μόνο γυναίκες συμμετέχουσες μετά τις δύο σεζόν με κορίτσια – αγόρια.

Η μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά είναι η μεγαλύτερη είδηση της χρονιάς. Η ξανθιά παρουσιάστρια επανέρχεται στην κριτική επιτροπή μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.

Το τραπέζι των κριτών θα είναι εντελώς διαφορετικό την πέμπτη σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες τώρα», οι ιθύνοντες του ριάλιτι προσπαθούν να βρουν το ιδανικό σχήμα που θα πλαισιώσει τη Βίκυ Καγιά. Έτσι, διάφορα πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό με τον Γιώργο Καράβα ως δεύτερο κριτή μαζί με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, μοντέλο με πολύ πυκνά φρύδια ήταν ένα από τα πρόσωπα που δοκιμάστηκαν. Είναι Ελληνοκύπρια με σπουδές μάρκετινγκ. Μαζί της πέρασε από κάστινγκ η Βάσω Κολλιδά. Πρόκειται για μοντέλο και παρουσιάστρια με σημαντικό πορεία στις πασαρέλες.

Ένα άλλο δίδυμο που δοκιμάστηκε είναι αυτό της Ορσαλίας Παρθένη με τον Θανάση Κρίκη. Η γνωστή σχεδιάστρια έχει πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο της μόδας, όπως και ο φωτογράφος που έχει κάνει μάλιστα κόνσεπτ για το ριάλιτι τα προηγούμενα χρόνια.

Για τη θέση στην κριτική επιτροπή πέρασαν από το δοκιμαστικό η Αρετή Ντάρμα που έχει γραφείο pr και ο Χρήστος Πετρίδης, σχεδιαστής μόδας. Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, η Βίκυ Κουλιανού πέρασε από δοκιμαστικό.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή προορίζεται για τη θέση του Γιώργου Καράβα ως κόουτς των επίδοξων μοντέλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.