X Factor | To φιλί στο στόμα Ρόκκου - Γεωργίου που έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Vid)

X Factor | To φιλί στο στόμα Ρόκκου – Γεωργίου που έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Vid)

Η παρουσία του Ηλία Ψινάκη μάλλον έφερε αναστάτωση.

Το πρώτο live του X Factor στο MEGA περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο βγαλμένο από το manual των τηλεοπτικών σόου, έστω κι αν φαίνεται να έγινε καταλάθος. Ο Ανδρέας Γεωργίου βγήκε στη σκηνή για να παρουσιάσει την κριτική επιτροπή και όταν έφτασε η στιγμή να βγει ο Στέλιος Ρόκκος, συνέβη το απρόοπτο.

Ο τραγουδιστής αντάλλαξε ένα φιλί στο μάγουλο με τον παρουσιαστή και καθώς γυρνούσαν τα πρόσωπά τους, ο Ρόκκος πήγαινε να φιλήσει και το άλλο μάγουλο και ο Γεωργίου δεν το κατάλαβε, με αποτέλεσμα να γυρίσει και να φιληθούν πρώτα στο στόμα και μετά και στο άλλο μάγουλο. Στην αρχή φάνηκε πως έγινε επίτηδες από τον Ρόκκο, αλλά η αντίδρασή του μετά έδειξε πως μάλλον ήταν κατά λάθος.

Μάλιστα, στην κίνηση με το χέρι του τραγουδιστή, ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε με τη λέξη «σκ@τ@», εννοώντας πως τα μπέρδεψαν.

Στη συνέχεια, ο Γεωργίου υποδέχτηκε στη σκηνή τον Χρήστο Μάστορα μαζί με τον guest κριτή, τον Ηλία Ψινάκη που θύμισε παλιές, ένδοξες, τηλεοπτικές στιγμές:

«Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε στο μεγαλύτερο μουσικό show του πλανήτη. Καλώς ήρθατε στο X-factor και στο πρώτο live show. Απόψε σας χρειάζομαι να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Πρώτη φορά υπάρχει φέτος χρηματικό έπαθλο και για τον δεύτερο νικητή το οποίο είναι 50.000 ευρώ. Δίπλα στους κριτές θα καθίσει ένας άνθρωπος αυθόρμητος, χειμαρρώδης, μαζί μας βρίσκεται ο κορυφαίος Έλληνας μάνατζερ και θα έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.