Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Tέσσερις σεζόν έχουν ήδη προβληθεί.

Το γνωρίσαμε μέσα από τον ΑΝΤ1 όπου έκανε πρεμιέρα το 2007. Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κατάφερε να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με τα απίθανα ταλέντα που εμφανίστηκαν κατά καιρούς στις οθόνες μας.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου προβλήθηκε συνολικά τέσσερις σεζόν. Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής κάθισαν οι Βαγγέλης Περρής, Ηλίας Ψινάκης και Ματθίλδη Μαγγίρα στον πρώτο και δεύτερο κύκλο. Στη συνέχεια είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου αντί της Ματθίλδης Μαγγίρα στους επόμενους δύο αλλά και τον Χάρη Χριστόπουλο στον τελευταίο κύκλο που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 αντί του Ηλία Ψινάκη.

Το talent show στη συνέχεια πέρασε στα χέρια της Acun Medya.

Όντας στο κομμάτι της συμφωνίας, προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ για δύο σεζόν με τον Σάκη Τανιμανίδη, τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Καπουτζίδη στην κριτική επιτροπή.

Τώρα, το επιτυχημένο σόου ταλέντων επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα ανακοινώσει σε μερική ώρα από τώρα επίσημα την επιστροφή του, με το μόνο που μένει να είναι να δούμε πότε ακριβώς έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.