Εικόνες-φωτιά στο Survivor | Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας «ξεδίνουν» στο νερό (Pics)

Εικόνες-φωτιά στο Survivor | Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας «ξεδίνουν» στο νερό (Pics)

Το ειδύλλιο εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Τώρα που αποχώρησε και ο Τάκης Καραγκούνιας, το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου είναι το μόνο πάνω στο οποίο μπορούν να ποντάρουν στο Survivor για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Το συγκεκριμένο ειδύλλιο που ξεκίνησε πριν από 2 εβδομάδες, έχει εξελιχθεί πιο ραγδαία απ΄αυτό που φανταζόταν κανείς, με τους δύο παίκτες να ακολουθούν τα χνάρια του Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή.

Όπως οι συγκεκριμένοι δύο αντάλλαξαν φιλιά κάπου στον πρώτο μήνα του Survivor, ύστερα από ένα αγώνισμα ασυλίας μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, έτσι και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα εκδήλωσαν για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά τα συναισθήματα τους μετά από αγώνισμα ασυλίας.

Στη δική τους περίπτωση βέβαια, τα ερωτικά τους σκιρτήματα δεν έχουν δημιουργήσει κάποια πόλωση όπως των προκατόχων τους, αλλά αντιθέτως έχουν γίνει αντικείμενο πλάκας από συμπαίκτες και Γιώργο Λιανό.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ο Μαρτίκας και η Βρισηίδα είχαν βουτήξει στη θάλασσα μετά από το αγώνισμα και πριν χωριστούν για να κάτσουν με την ομάδα τους, o 45χρονος την άρπαξε και της έδωσε δύο φιλιά στο στόμα, με τη Βρισηίδα να απομακρύνεται χαρούμενη στη συνέχεια.

Αν πάντως η Βρισηίδα δεχτεί ποινή, όπως αναφέρει μια φημολογία, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί και εκτός Survivor το φλερτ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.