Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK: Την αγνόησε επιδεικτικά στη σκηνή των MAD VMA (Vid)

«Κλείδωσε» στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν.

Τον επόμενο σταθμό της τηλεοπτικής της καριέρας βρήκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο, που γνωρίσαμε ως κριτή στο «GNTM» του Star ακολουθεί πλέον τηλεοπτική καριέρα.

Μετά τις δύο σεζόν στο ριάλιτι μοντέλων μεταγράφηκε στον ALPHA. Στο κανάλι με έδρα την Κάντζα έμεινε για δύο χρόνια και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού τηλέραμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει την παρουσίαση του «Love Island», του νέου ριάλιτι σχέσεων του καναλιού του Φαλήρου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό στο ριάλιτι θα συμμετέχουν άνδρες και γυναικών με στόχο να βρουν τον έρωτα και να κερδίσουν 50 χιλιάδες ευρώ.

Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ριάλιτι είναι ότι μαγνητοσκοπείται λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους τηλεθεατές να έχουν δραστικό ρόλο στις εξελίξεις, αποφασίζοντας ακόμα και για το ποια ζευγάρια θέλουν να δουν σε ραντεβού.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Τενερίφη των Κανάριων νήσων και το «Love Island» θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ πέντε ημέρες την εβδομάδα. Το κανάλι έχει δώσει τα χέρια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές υπογραφές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.