Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA...

Από τον ΑΝΤ1 στο OPEN | Ποια αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένη;

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη!

Νέα πνοή ετοιμάζονται να δώσουν στο πρόγραμμα του OPEN ο Γιάννης Λάτσιος και η Χρύσα Μασούρου, οι oποίοι μοιάζουν κάτι περισσότερο από αποφασισμένοι να «μιλήσουν» μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα projects που μελετώντα καθημερινά για το νέο πρόγραμμα του σταθμού της Παιανίας είναι πολλά, με τους δυο τους ωστόσο να δίνουν το πράσινο φως με σε ό,τι κρίνεται βέβαιο πως θα μιλήσει στην καρδιά των τηλεθεατών.

Και σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει η νέα εκπομπή του αρχιτέκτονα και παρουσιαστή Σπύρου Σούλη, ο οποίος μπορεί να απέχει τηλεοπτικά 7 ολόκληρα χρόνια, αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει με ένα ήδη δοκιμασμένο project, που όμως επανέρχεται με νέο τίτλο!

Ο λόγος για την επιτυχημένη εκπομπή ανακαινίσεων του ΑΝΤ1 «Με το δεξί», της  οποίας η νέα version σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Μπέζα για το okmag.gr, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Φυσικά, οι αλλαγές θα είναι πολλές και ο τίτλος φρέσκος, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου η πρεμιέρα να λάβει χώρα με την έναρξη της νέας σεζόν.

Από τον ΑΝΤ1 στο OPEN | Ποια αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένη;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.