Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

Τους «τελειώνει» ο ΣΚΑΪ – Δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Μέσα στην άνοιξη άλλωστε κλείνουν οι περισσότερες εκκρεμότητες για τη χρονιά που έρχεται.

Στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, αναμένεται μεγάλη αναδιάρθρωση στο πρόγραμμα. Το κανάλι του Φαλήρου στοχεύει και πάλι στις υψηλές τηλεθεάσεις.

Αυτό φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή  «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα αποχαιρετήσουν το κανάλι. Η εκπομπή που παρουσίαζε το ζευγάρι το κάθε Σαββατοκύριακο δε θα συνεχιστεί καθώς δε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για +1 χρόνο στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, το ραντεβού του ζευγαριού με το κανάλι κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις από πρωινές εκπομπές.

Όπως φαίνεται η Αφροδίτη Γραμμέλη θα συνεχίσει στο κανάλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει το ραντεβού της δημοσιογράφου με το κανάλι και επιθυμία του σταθμού είναι την κρατήσει στο δυναμικό του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.