«Έριξαν» τον Τριανταφυλλόπουλο στο Twitter μετά τη συνέντευξη της Γεωργίας - Το tweet για τον Χατζηνικολάου που προκάλεσε χαμό (Pic)

Απασφάλισε ο Τριανταφυλλόπουλος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Η αλήθεια για την κατάθεσή του

Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει εδώ και κάποιες εβδομάδες προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πρόκειται να καταθέσει. Όπως τονίστηκε ο δημοσιογράφος είχε στη διάθεσή του στοιχεία υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ωστόσο όπως φαίνεται η αλήθεια είναι διαφορετική.

Όπως είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω twitter και επισημάνθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έχει στα χέρια όσα του είπε προϊσταμένη νοσοκόμα σε ένα από τα νοσοκομεία που βρισκόταν το μικρό κορίτσι. Η γυναίκα αυτή φέρεται να του εξήγησε την κατάσταση της 9χρονης.

Η προϊσταμένη δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προτίθεται να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Η ίδια γνώριζε ότι στο κορίτσι είχε χορηγηθεί κεταμίνη για ιατρικούς λόγους.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με δύο tweets και ο ίδιος ο δημοσιογράφος. Όπως ειπώθηκε μάλιστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου διέγραψε τη μία από τις δύο αναφορές. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος χαρακτήρισε «ανοησίες» ότι θα κατατέθει υπέρ της Πισπιρίγκου.

Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τη Νάντια Αλεξίου, έκανε αίτημα για να καταθέσει μία νοσοκόμα με την οποία είχε έρθει κοντά η μητέρα των τριών κοριτσιών. Η γυναίκα αυτή, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, εντοπίστηκε αλλά δήλωσε απροθυμία να καταθέσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.