«Δε ντρέπεστε λίγο;»: Απίστευτος καβγάς on air ανάμεσα σε Κουσουλό και Καλλιακμάνη (Vid)

«Δε ντρέπεστε λίγο;»: Απίστευτος καβγάς on air ανάμεσα σε Κουσουλό και Καλλιακμάνη (Vid)

Ξέφυγε η κατάσταση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Πέτρος Κουσουλός και Γιώργος Καλλιακμάνης είχαν μια έντονη λογομαχία στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το πρωί της Τετάρτης, με τον δημοσιογράφο να ξεκινάει μιλώντας άκρως επιθετικά στον εκπρόσωπο των αστυνομικών και στη συνέχεια να ξεφεύγουν τα πράγματα με επίκεντρο την υπόθεση της Πάτρας.

Δεν υπήρξε ανταλλαγή ύβρεων, αλλά ήταν εμφανές στον τρόπο που μιλούσε κυρίως ο δημοσιογράφος, πως είχε βγει εκτός εαυτού και αν δεν ήταν ο τηλεοπτικός αέρας, τότε θα είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικό λεξιλόγιο.

Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά στον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς, τον κ. Θεοδωρόπουλο, που πήρε μια τσάντα από το σπίτι της Πισπιρίγκου και την περιέφερε, σύμφωνα με τον κ. Κουσουλό, σε ανακριτικά γραφεία.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Καλλιακμάνη με πολύ επιθετικό ύφος «πού τα έχετε δει αυτά;» και η κουβέντα πήρε γρήγορα άλλη τροπή, με τον κ. Καλλιακμάνη να κατηγορεί τον Κουσουλό πως εκμεταλλεύεται τον θάνατο τριών παιδιών για να πουλάει η εφημερίδα του.

Τότε εξερράγη ο δημοσιογράφος και του απάντησε:

«Δεν ντρέπεστε λίγο με αυτά που λέτε; Είστε κι εκλεγμένος…Δε ντρέπεστε; Θέλετε να τα ακούσετε; Αυτά να τα πείτε αλλού κ. Καλλιακμάνη. Αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι, τα παιδιά θα είχαν φύγει από ‘θέλημα Θεού’, χάρη σε σας, χάρη στους συναδέλφους σας, τους εισαγγελείς και τους ιατροδικαστές που τα έχετε κάνει μαντάρα. Ελάτε τώρα… Δε βλέπετε σε τι κράτος ζούμε και θα πείτε ότι εκμεταλλεύονται οι δημοσιογράφοι. Στο ΑΤ Πάτρας κρύβουν πειστήρια και φωτογραφίες. Οι συναδελφοί σας τα κρύβουν».

Ο κ. Καλλιακμάνης του τόνισε σε αυτό το σημείο πως δεν αναφέρεται σε δημοσιογράφους εν γένει, αλλά συγκεκριμένα στον ίδιο τον κ. Κουσουλό.

Δείτε όσα επικράτησαν στο πλατό της Ζήνας:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.