Έδωσε τα χέρια με το Mega η Σμαράγδα Καρύδη

Έδωσε τα χέρια με το Mega η Σμαράγδα Καρύδη

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία.

Προχωρά ο σχεδιασμός του Mega για τη νέα σεζόν. Το κανάλι βγήκε και πάλι στον αέρα τον Φεβρουάριο 1,5 περίπου χρόνο μετά το «μαύρο» από την Digea. Τα περιουσιακά του στοιχεία μέσω πλειστηριασμού πέρασαν στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη κι έτσι εξέπεμψε ξανά.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο νέο πρόγραμμα του καναλιού θα μπουν τρεις ελληνικές σειρές κι ένα τηλεπαιχνίδι. Μάλιστα το τηλεπαιχνίδι δε θα είναι βασισμένο σε ξένο φορμάτ αλλά πρωτότυπο.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Real life» η Σμαράγδα Καρύδη προορίζεται για την παρουσίασή του. Η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έδωσε τα χέρια με το κανάλι προκειμένου να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι με τον τίτλο «Ένα εκατομμύριο γεν».

Σύμφωνα με τη «Real life» πρόκειται για τηλεπαιχνίδι γνώσεων όπου θα βασίζεται στην ταχύτητα των παικτών αλλά και τα λάθη που θα κάνουν λόγω βιασύνης. Η αναφορά στον τίτλο στο ιαπωνικό νόμισμα είναι για λόγους δημιουργικούς.

Η Σμαράγδα Καρύδη είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν τηλεπαιχνίδι τόσο στο Mega προτού κλείσει όσο και στον ALPHA. Όπως αναφέρει η «Real» το τηλεπαιχνίδι προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του καναλιού και θα αποτελέσει lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.