Κανένα deal για τη νέα σεζόν για την Ιωάννα Μαλέσκου | Θα κάνει την έκπληξη η ΕΡΤ;

Κανένα deal για τη νέα σεζόν για την Ιωάννα Μαλέσκου | Θα κάνει την έκπληξη η ΕΡΤ;

Αβέβαιο το μέλλον της.

Τέλος στη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ο ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες του οποίου της ανακοίνωσαν μερικές εβδομάδες πριν πως δεν συνεχίζει στο νέο πρόγραμμα.

Εδώ και καιρό, βέβαια, ακουγόταν πως η παρουσιάστρια έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα, με νέο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο «Mega Καλημέρα» να υποστηρίζει πως η Μαλέσκου δεν έχει καμία συμφωνία για τη νέα σεζόν μέχρι στιγμής.

Ιωάννα Μαλέσκου τέλος | Eίναι αυτή η αντικαταστάτριά της στον ΣΚΑΪ;

Όσο για τις επαφές της με το Star; Το κανάλι φέρεται ποτέ να μην υπολόγιζε να εντάξει την Ιωάννα στο δυναμικό του, ενώ κακά μαντάτα έφτασαν και από το OPEN, καθώς παρά το γεγονός πως είχε προγραμματιστεί ραντεβού, εντέλει το ραντεβού αυτό έληξε σε μία τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα ευχάριστα για την Ιωάννα είναι ότι όπως πρώτο το Dailymedia σας είχε γράψει τον περασμένο Μάρτιο, η ΕΡΤ έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παρουσιάστρια έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την ΕΡΤ, οι οποίες μάλιστα προχώρησαν αρκετά, καθώς οι δύο πλευρές συζήτησαν και το οικονομικό κομμάτι το οποίο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Ιωάννας καθώς μιλάμε για εξαιρετικά υψηλές απολαβές.

Να σημειωθεί πως η εμφάνισή της στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» τον περασμένο Ιανουάριο, μόνο τυχαία δεν ήταν…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.