Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Από το MEGA στον ΑΝΤ1! Μεταγραφή πριν το φινάλε της σεζόν

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το φινάλε. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν. Αυτή την εποχή μάλιστα κλείνουν τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα.

Ωστόσο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους έχουμε και τις πρώτες μεταγραφές. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Άρια Καλύβα έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ώστε την επόμενη σεζόν να βρίσκεται στο πλευρό του στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τι είδους εκπομπή θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Είτε θα βρίσκεται μόνος του, είτε θα συνεχίσει στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή για τη δημοσιογράφο αφού μεσούσης της σεζόν βρέθηκε από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο «Χαμογέλα και πάλι» του Mega με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην παρουσίαση. Το δημοσίευμα της «Espresso» αναφέρει ότι στο πλευρό του διάσημου παρουσιαστή και την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται και ο Τάσος Τεργιάκης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.