«Μάχη» Κανάκη - Αρναούτογλου για το «φιλέτο» του ΑΝΤ1

«Μάχη» Κανάκη – Αρναούτογλου για το «φιλέτο» του ΑΝΤ1

Ποια είναι τα σχέδια του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Σε πυρετό διεργασιών είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η φετινή χρονιά οδεύει προς το φινάλε και τα κανάλια κλείνουν τις περισσότερες εκκρεμότητες.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, οι άνθρωποι του καναλιού καλούνται να βρουν λύση σε μία δύσκολη εξίσωση. Αυτή αφορά τη ζώνη των 8, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στη συγκεκριμένη ζώνη μεταδίδεται αυτήν την περίοδο το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Το τηλεπαιχνίδι πήρε θέση στο πρόγραμμα του καναλιού αντί των «Ράδιο Αρβύλα» που ολοκλήρωσαν τη φετινή τους παρουσία πριν τις γιορτές του Πάσχα. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον «Εκατομμυριούχο» όταν η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη κάνει και πάλι πρεμιέρα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega καλημέρα», η εκπομπή της παρέας από τη Θεσσαλονίκης θα πάρει θέση κανονικά στις 8 το βράδυ.

Το πιο πιθανό είναι το τηλεπαιχνίδι να κάνει διάλειμμα και να ξεκινήσει πάλι μςτά το τέλος των «Ράδιο Αρβύλα». Αυτό το σενάριο έγινε άλλωστε και φέτος με τις επιδόσεις του παιχνιδιού να δικαιώνουν τους ανθρώπους του καναλιού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.