Αποχώρηση-βόμβα από το «The Voice»; Ο κριτής που μένει εκτός και η πιθανή αντικαταστάτριά του

Αποχώρηση-βόμβα από το «The Voice»; Ο κριτής που μένει εκτός και η πιθανή αντικαταστάτριά του

Τι θα άλλαζε στη χημεία της ομάδας μία τέτοια αποχώρηση.

To «Τhe Voice» αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά projects όσον αφορά τα talent show με στοιχεία ρίαλιτι και τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο παραγωγός Ατζούν Ιλικαλί είναι ευχαριστημένοι τόσο από το τηλεοπτικό αποτέλεσμα όσο και από τις τηλεθεάσεις της εκπομπής που παραμένουν σταθερές, όσες αλλαγές και να έχουν γίνει στο show.

Παρότι υπήρξαν αλλαγές στον παρουσιαστή αλλά και σε κριτή, το αποτέλεσμα και η χημεία της ομάδας δεν έχει αλλάξει, δεν είναι όμως σίγουρο ότι αυτό θα παραμείνει αν γίνει αλλαγή σε έναν από τους coaches, ο οποίος παραμένει ο συνδετικός κρίκος στο κομμάτι του χιούμορ μεταξύ των ανθρώπων της εκπομπής και των υποψηφίων.

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος σε περίπτωση δικής του απόφασης να κυνηγήσει την καριέρα στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, θα έπρεπε να αντικατασταθεί.

Οι άνθρωποι της παραγωγής φυσικά δε θα ήθελαν να γίνει κάτι τέτοιο όμως αν ο τραγουδιστής το επιθυμεί τότε θα πρέπει να βρουν αντικαταστάτη ή αντικαταστάτρια. Σύμφωνα μάλιστα με το nassosblog.gr πιθανή αντικαταστάτρια θα ήταν η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια εξάλλου έχει εμπειρία από talent shows, τόσο από τη θέση της παρουσίασης όσο και από αυτή της κριτικής επιτροπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.