Γυναίκα δημοσιογράφος για Τράγκα: «Πετάει την καρέκλα κι έρχεται να με χτυπήσει - Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά αλλά δεν θα ξαναπατήσεις εδώ» (Vid)

Γυναίκα δημοσιογράφος για Τράγκα: «Πετάει την καρέκλα κι έρχεται να με χτυπήσει – Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά αλλά δεν θα ξαναπατήσεις εδώ» (Vid)

Τι ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τον Γιώργο Τράγκα έρχονται στο φως. Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έξι μήνες από επιπλοκές του κορωνοϊού ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί και μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Τράγκας είχε μεγάλη περιουσία, που έχει κατασχεθεί, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο εκπλιπών είχε γύρω στα 17 ακινήτα στη Νέα Υόρκη, τη Γαλλία, το Μονακό και την Ελλάδα.

Η περιουσία του αποτιμάται πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Για τη δική της εμπειρία με τον Γιώργο Τράγκα μίλησε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη. Όπως είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «T-live» αποκάλυψε την αντίδραση του Γιώργου Τράγκαα όταν εκείνη ζήτησε τα δεδουλευμένα της.

«Συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω», είπε αρχικά η Αφροδίτη Υψηλάντη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας. Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.