«Χρωστούσε λεφτά στους ντόπιους κι εγκατέλειψε το σπίτι»: Αυτό είναι το λεηλατημένο σαλέ του Τράγκα στον Παρνασσό (Pics)

«Χρωστούσε λεφτά στους ντόπιους κι εγκατέλειψε το σπίτι»: Αυτό είναι το λεηλατημένο σαλέ του Τράγκα στον Παρνασσό (Pics)

Τι αποκαλύπτουν κάτοικοι της περιοχής.

Δεκάδες ακίνητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας. Η περιουσία του δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021 από επιπλοκές του κορωνοϊού, έχει κατασχεθεί.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, ο Γιώργος Τράγκας είχε περιουσία σε μετρητά, ακίνητα και θυρίδες που αποτιμάται πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αποκάλυψε ο ALPHA και η εκπομπή «T-Live», ο δημοσιογράφος και εκδότης είχε στην κατοχή του και υπερπολυτελές σαλέ στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το σπίτι είναι σε εξαιρετική τοποθεσία με εκπληκτική θέα.

Το οίκημα 220 τετραγωνικών έχει χτιστεί σε έκταση τριών στρεμμάτων. Το σπίτι, όπως μαρτυρούν και οι εικόνες, έχει λεηλατηθεί. Ο Γιώργος Τράγκας το είχε εγκαταλείψει.

Ο δημοσιογράφος είχε πάρει άδεια για να φτιάξει και πισίνα αλλά τα σχέδιά του δεν προχώρησαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο δημοσιογράφος χρωστούσε λεφτά στους ανθρώπους που τον βοήθησαν με το σπίτι γι’ αυτό και το εγκατέλειψε.

Όπως ανέφεραν, οι εργασίες κόστισαν γύρω στις 4.000 ευρώ. Ωστόσο έδωσε μόλις 1.000 ευρώ και στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.