Αλεξάνδρα Καϋμένου | Σε αυτό το κανάλι παίρνει εκπομπή μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ

Αλεξάνδρα Καϋμένου | Σε αυτό το κανάλι παίρνει εκπομπή μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ

Έχει ήδη βρει τη νέα τηλεοπτική της στέγη.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Αλεξάνδρας Καϋμένου πως αποχωρεί από την ΕΡΤ, έγινε γνωστό σε ποιο κανάλι «μετακομίζει».

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», η σύμβαση της δημοσιογράφου με την ΕΡΤ λήγει στις 30 Ιουνίου, με την ίδια -ύστερα από δύο χρόνια στην ΕΡΤ- να έχει ήδη συμφωνήσει με τον ALPHA προκειμένου να αναλάβει την καλοκαιρινή πρωιή εκπομπή του σταθμού της Κάντζας.

«Η Αλεξάνδρα Καϋμένου έρχεται εδώ, στον ALPHA για το καλοκαιρινό. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα», είπε μεταξύ άλλων η Μεσσαροπούλου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Καϋμένου, είχε πει στον αέρα της ΕΡΤ:

«Επιστρέψαμε για να σας αποχαιρετήσουμε. Και να σας αποχαιρετήσω και εγώ καθώς σήμερα ολοκληρώνεται ένα πολύ ωραίο ταξίδι εδώ στην ΕΡΤ, στη δημόσια τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, τον Γενικό Διευθυντή και τον Διευθυντή Ειδήσεων.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου δώσατε να είμαι εδώ στη δημόσια τηλεόραση, να καλύψω μικρά και μεγάλα γεγονότα για τη χώρα μας και τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ, εις το επανιδείν, να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.