Πληθωρική, γεμάτη καμπύλες: Η Έλενα Παπαρίζου φωτογραφίζεται με μαγιό και λέει «όχι» στο Photoshop (Pics)

«Βόμβα» Έλενας Παπαρίζου για την τραγουδίστρια που την αντικαθιστά: Μένει εκτός «The Voice»;

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια είναι τα τελευταία χρόνια στην κριτική επιτροπή του «The Voice» που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο η παρουσία της στον νέο κύκλο επεισοδίων δεν είναι σίγουρη. Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και απάντησε σχετικά με το μέλλον της στο τραγουδιστικό show του καναλιού του Φαλήρου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε και στις φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να την αντικαθιστά.

«Αλήθεια λες; Από σένα το ακούω! Δεν το ξέρω η αλήθεια είναι. Πρώτη φορά το ακούω! Καταρχάς μπορεί η Ελένη να είναι στη δική μου την θέση! Δεν ξέρω… Εγώ είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ με ήθελαν σε αυτή τη θέση για έξι χρόνια. Εννοείται, αν θα μου ξαναπροταθεί, θα θέλω πάρα πολύ να το κάνω αλλά ευχαριστώ και για όλα αυτά τα έξι χρόνια που μου έχουν δώσει. Μου έχουν δώσει την ευκαιρία, όχι απλά να βοηθήσει και να κοουτσάρω νέους καλλιτέχνες, αλλά να μάθω και γω πράγματα», σημείωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Φέτος ήρθε στην παρέα μας ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν παύει όμως μέσα η ψυχούλα μου να λέει πόσο πολύ μου λείπει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όχι ότι ακυρώνω τη θέση του Κωνσταντίνου, όπως επίσης λέω ότι μου λείπει πάρα πολύ και ο Κωστής Μαραβέγιας… Δεν ξέρω, αλήθεια, τίποτα παραπάνω. Ξέρω ότι προετοιμάζω την περιοδεία μου και προετοιμάζομαι να φύγω και να πάω στη Σουηδία».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.